Tisztelt Érdeklődő !


Szolgáltatásai értékesítéséhez egy új lehetőséget kínálunk Önnek:

A www.naszutas.hu egyedülálló kezdeményezésként teljeskörű segítséget kíván nyújtani a házaságkötést tervező, nászút előtt álló fiatal pároknak. Az oldal jelenleg hiánypótló Magyarországon. Terveink szerint rendszerünkben az érdeklődő minden szolgáltatást megtalál, ami egy emlékezetes nászút megszervezéséhez szükséges.

Regisztráljon most!
15 hónap megjelenést kínálunk 15.000 Ft-ért.

Elsődleges szolgáltatásként összegyűjtjük Magyarország és a környező országok szállodáinak nászutas kínálatát. Később egyéb kapcsolódó szolgáltatással is bővítjük kínálatunkat.

Kérem, ha az Önök szállodája kínál nászutas lakosztályt vagy kedvezményes nászutas csomagot, töltse ki adatlapunkat adja le itt a szálláshely adatait és az ajánlat részleteit!

Indulásként a most regisztrálóknak ajándékba adunk egyszeri megjelenést partneroldalaink (sarretinfo.hu, galerie.hu, mmdes.hu, szexishop.hu) hírleveleiben, amelyek több ezer ügyfélhez juttatják el az Ön ajánlatát.

Szolgáltatásunk éves díja 15.000 Ft
(a 2007. éves megjelenést ajándékba adjuk!)

Jelentkezését 2007.augusztus 15-ig juttassa el hozzánk, hogy az elsők között kerülhessen fel weboldalunkra és minél hamarabb hozzájárulhassunk a szálláshely vendégszámának növekedéséhez.

Az első ajánlatok weboldalunkon 2007. szeptember 1.-től jelennek meg.

A weboldal indulása után promóciós anyagaink megjelennek Magyarország házasságkötő termeiben és az utazási-, valamint esküvő vásárokon. Továbbá nagy hangsúlyt fektetünk a szakmai magazinokban (esküvői magazinok) való megjelenésre.

Várjuk jelentkezését, véleményét, javaslatait.

A naszutas.hu csapata